Reiki

Ervaar de helende kracht van Reiki. Laat stress los en bevorder innerlijke rust met deze energetische behandeling voor welzijn.

Afspraak maken

Informatie

Wat is het?

Na een Reiki-behandeling zal je een intense rust en ontspanning voelen. Dat komt door de methode die we bij Reiki hanteren: handoplegging. Door de aanraking van de handen wordt de helende energie van een hoger niveau overgebracht.

Waarmee kan Reiki jou helpen?

 • Bij vermoeidheid en futloosheid zal Reiki je weer energiegeven
 • Reiki helpt blokkades en/of storende invloeden in je energiesysteem op te ruimen op fysiek, emotioneel, mentaal én spiritueel niveau
 • Reiki laat je de energie voelen van volledige ontspanning en rust
 • Reiki zorgt voor het terug in balansbrengen van jouw energie
 • Reiki is niet alleen en helingsmethode; het helpt ook om je spirituele groei verder te ontwikkelen.

Op het fysieke niveau

Zowel het lichaam als de geest ervaren een intense rust. Daardoor kan de energie beter stromen en kan alle negativiteit losgelaten worden. Lichamelijke klachten kunnen zich op die manier ook herstellen.

Op emotioneel en mentaal niveau

Door het helingsproces en het oplossen van oude pijnen, patronen, overtuigingen en blokkades ontstaat er nieuw bewustzijn. Zo kunnen we terug op ons eigen pad terechtkomen. Reiki werkt daarnaast ook op het onderbewustzijn, zodat er automatisch een helingsproces op gang komt. Gifstoffen worden verwijderd, zodat er zich andere gedachtenpatronen kunnen vormen.

Op spiritueel niveau

Reiki brengt je terug in contact met jezelf. Reiki-energie helpt je om jezelf te ontwikkelen en je wordt je steeds meer bewust: van je persoon, van de mensen en situaties om je heen. Je wordt je ook bewust van jouw reactie op mensen en situaties. Hoe meer je naar binnengaat, naar jouw Hoger Zelf, hoe meer je naar je eigen waarheid gaat. Zo leer je met meer rust, respect en geduld bepaalde situaties, personen… te bekijken. En er even waardevol naar te handelen.

Meer over Reiki

Je ontvangt energie door een Reiki-gever. Bij Pure Me zal ik, Elke, dat zijn. Ik ben dan een tussenpersoon tussen jou en de kosmos voor het doorgeven van de Universele Levensenergie. Door mijn handoplegging gaat de Universele Levensenergie door je lichaam stromen, en gaat naar plaatsen die Reiki-energie nodig hebben.

Tijdens een Reiki-behandeling kan je bijvoorbeeld lichte tintelingen, koude of warmte ervaren. De Reiki- energie heeft een harmoniserende werking op zowel het gehele lichaam, zowel op het fysieke, het emotionele als het spirituele lichaam. Bij een Reiki- behandeling ervaar je een diepe rust en innerlijke vrede. Alles wat bestaat uit energie, kan Reiki ontvangen. De Reiki-energie heeft daarom een positieve, harmoniserende werking op zowel mensen, dieren, planten… maar ook situaties die zich voordoen in je leven.

Wat biedt Reiki je nog meer

 • Reiki heeft een rustgevende werking bij mensen die zich zorgen maken en gespannen zijn.
 • Reiki werkt stimulerend en geeft mensen een duwtje in de rug in moeilijke tijden. Bijvoorbeeld bij verandering van werk, na een overlijden, maar ook om je doelen te manifesteren.
 • Reiki steunt je in het omgaan met emotionele stress, bijvoorbeeld als je belangrijke beslissingen moet nemen
 • Reiki vermindert angst, negatieve emoties en pijn.
 • Reiki is voor mensen van elke leeftijd, maar
 • Reiki werkt goed bij mensen die klachten hebben o.a. spataders, pijn in de aders, slechte bloeddoorstroming, slecht slapen

Ontdek de behandelingen

Overdracht van energie

Overzicht behandelingen & tarieven

Afspraak maken

Boek snel & eenvoudigjouw verwenmoment.

Online een afspraak maken was nog nooit zo eenvoudig dankzij onze nieuwe agenda. Probeer het gerust eens uit.

Bel naar de zaakOnline boeken