Meditatie

Meditatie draait om (mentale) stilte. Je laat je geest volledig tot rust komen en probeert uiteindelijk tot een andere staat van bewustzijn te komen door je volledig op het hier en nu te focussen.

Meer informatie

Lymfedrainage

Lymfedrainage is een behandeling die het lymfestelsel stimuleert. Het doel van lymfedrainage is overtollig lymfevocht beter en sneller af te voeren. Hierdoor kunnen heel wat gezondheidsproblemen worden aangepakt.

Meer informatie

Gelaatsbehandelingen

Ontdek onze verfrissende gelaatsbehandelingen, aangepast aan jouw huidtype. Ervaar pure ontspanning en een stralende gloed.

Meer informatie

Lichaamsbehandelingen

Laat stress verdwijnen met onze luxe lichaamsbehandelingen. Voel de zorgvuldige aanraking die zowel lichaam als geest verjongt.

Meer informatie

Pedicure

In een standaard pedicurebehandeling knip ik de nagels , eelt verwijderen, likdoorns weghalen en eventuele verdikte nagels dunner frezen, ingegroeide nagels weghalen, … Maximum 1u per behandeling.

Meer informatie

Manicure

Handverzorging op zijn best. Geniet van stijlvolle manicures die niet alleen je nagels verfraaien, maar ook ontspanning brengen.

Meer informatie

Ontharen

Wanneer je af wilt rekenen met ontsierende haren op je gelaat of lichaam, kun je door middel van harsen of waxen tot wel 4 weken lang plezier hebben van een haarvrije, zachte en gladde huid. Stoppels en ingegroeide haren zijn daarmee meteen verleden tijd!

Meer informatie

Make-up

Een mooie huid is ook een gezonde huid en hierin wil ik geen compromis maken. Daarom kies ik voor de pure natuurlijke make-up van Baims Natural Make up.

Meer informatie

Voetreflexologie

Herstel balans en energie met voetreflexologie. Een holistische benadering die de vitaliteit van het hele lichaam ondersteunt.

Meer informatie

Reiki

Ervaar de helende kracht van Reiki. Laat stress los en bevorder innerlijke rust met deze energetische behandeling voor welzijn.

Meer informatie