Ontharen

Wanneer je af wilt rekenen met ontsierende haren op je gelaat of lichaam, kun je door middel van harsen of waxen tot wel 4 weken lang plezier hebben van een haarvrije, zachte en gladde huid. Stoppels en ingegroeide haren zijn daarmee meteen verleden tijd!

Afspraak maken

Informatie

Bij Pure-Me werken we enkel met hars voor gevoelige huid zodat er zo weinig mogelijk irritatie ontstaat.

Harscassetterollers worden voornamelijk gebruikt voor het ontharen van grote oppervlaktes zoals benen, armen, rug en borst. De hars wordt met de roller zeer dun opgebracht en vervolgens met behulp van een ontharingsstrip verwijderd.

Filmhars is een hars die voornamelijk bestaat uit bijenwas en hard wordt als ze op de huid is aangebracht. Voor het verwijderen gebruiken we geen strips, maar trekken we de hars er eigenhandig af, tegen de haargroeirichting in. Deze hars wordt vooral gebruikt bij extra gevoeldige huid en zones.

De haartjes worden zo met wortel en al verwijderd. Nadien verzorgen we de huid met een hydraterende crème of voedende olie.

Waarom harsen:
  • De haartjes blijven veel langer weg dan bij het scheren.
  • De haartjes groeien veel dunner terug én zijn lichter van kleur.
  • U hebt geen vervelende stoppels meer.
  • Na het harsen zal het gemiddeld 3-8 weken duren voordat het haar weer is aangegegroeid.

Ontdek de behandelingen

Wat is een Brazilian Wax?

Bij een “Brazilian” intieme ontharing worden alle haren in het hele gebied rond de geslachtsorganen verwijderd. Desgewenst kan je een verticale streep haar laten staan op de venusheuvel.

Het resultaat blijft ongeveer 4 weken, afhankelijk van de individuele groei van je haar.

Door het epileren van de wenkbrauw wordt je wenkbrauw volledig in model gebracht. Het model van je wenkbrauw wordt bepaald aan de hand van de symmetrie van jouw gelaat. Bij de epilatie wordt gebruik gemaakt van filmhars die geschikt is voor gevoelige huid. Zo zijn de grote delen en alle donsjes mooi verwijderd. Tot slot wordt er verder afgewerkt met het pincet.

Het harsen van je armen gaat net even anders dan het harsen van je benen; de haartjes op je armen groeien namelijk niet in de lengte, maar in de breedte. Hars moet met de haargroei mee worden aangebracht, en vervolgens in de tegengestelde richting worden verwijderd.

Bij een “Bikini lijn ontharing worden alle haren in het hele gebied rond de liesplooi verwijderd.
Het resultaat blijft ongeveer 4 weken, afhankelijk van de individuele groei van je haar.

Harsen is een effectieve methode om ongewenste haartjes boven de bovenlip te verwijderen. Met behulp van warme, striploze hars wordt haargroei grondig en langdurig verwijderd. Het resultaat is een gladde huid zonder storende haartjes.

Het voordeel van waxen en harsen is dat je een week of drie plezier hebt van een glad resultaat. En als je de behandeling vaker doet, wordt de beharing zelfs minder.

De beste manier om je oksels tijdelijk te ontharen is waxen. Betaalbaar en met het beste resultaat. De oksels worden met wax ingesmeerd, de huid wordt strak gehouden en de wax wordt met een snelle beweging weggetrokken. Resultaat: de haartjes zijn met wortel en al verdwenen en jij hebt supergladde oksels

Bij deze behandeling staat (nog) geen beschrijving

Ben jij die harde stoppels na het scheren ook zo zat? Dan is harsen een goed alternatief. In tegenstelling tot scheren verwijder je met harsen de haar vanaf de wortel, met een zijdezachte huid als resultaat. Je haren blijven na het harsen langer weg en groeien bovendien zachter terug.

Bij deze behandeling staat (nog) geen beschrijving

Geverfde wimpers en wenkbrauwen zijn ideaal voor actieve mensen, mensen die graag tijd willen besparen in de ochtend met het aanbrengen van eventuele make-up. Over het algemeen blijft de wimperverf en wenkbrauwverf tot 6 weken zichtbaar en zal het resultaat geleidelijk vervagen.
Hoe lang blijft de wimperverf zitten? De verf op de wimpers blijft gemiddeld 5 weken mooi.

Overzicht behandelingen & tarieven

Afspraak maken

Boek snel & eenvoudigjouw verwenmoment.

Online een afspraak maken was nog nooit zo eenvoudig dankzij onze nieuwe agenda. Probeer het gerust eens uit.

Bel naar de zaakOnline boeken