Lichaamsbehandelingen

UDARA

Udara behandeling voor een platte buik.
De Udara behandeling is uitstekend geschikt om constipatie, gasvorming en pijn in de onderrug te verlichten. De Udara behandeling stimuleert de bloedcirculatie, versterkt de buikspieren en ondersteunt de fysiologische kracht van de darmen. De behandeling geeft direct verlichting en zorgt voor een zichtbaar plattere buik.


EPILEND

Ontharen met een natuurlijke hars epilresin
Dit is een techniek met een speciale natuurlijke hars (epilresin), dat het haar niet afbreekt, maar zachtjes uit de haarwortel verwijdert. Tegelijkertijd beschermt het de opperhuid en bevordert het de natuurlijke schoonheid van de huid. EpilResin wordt rechtstreeks uit de plant onttrokken. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van zuren, chemische of schadelijke stoffen, uit respect voor het milieu. EpilResin is verrijkt met natuurlijke bestanddelen waaronder bourbon geranium en larrea divaricata, voor een verzachtende en ontstekingsremmende werking. Bromelaïne en papaïne gaan de haargroei tegen, terwijl shea boter en essentiële oliën een verzachtende, vocht inbrengende en helende functie heeft.


SHIROBHYANGA

Deze massage geef je in zittende positie en is bijzonder goed om het hoofd even leeg te maken en van denken naar voelen te gaan.
Deze hoofdmassage met klankschalen ritueel, duurt ongeveer 45 minuten. Door de bijzondere werking van hoofdmassage en de trilling van klankschalen kom je los van je gedachten en in een diepere ontspanning, je komt meer in het moment van nu. Geschikt voor iedereen die de door de druk van werk, gezin en maatschappij maar moeilijk kan ontspannen en slecht slaapt.


CRIO GAMATHI

Vochtafdrijvende behandeling voor de benen. Biedt verlichting bij zware vermoeide benen.
Crio Gamathi is de ideale behandeling om zware en vermoeide benen te verlichten. Deze behandeling combineert massagetechnieken met de effectieve producten uit de Crio productlijn. De Crio-olie, de Crio-pakking en de Crio-ice gel verbeteren de bloedcirculatie, drijven overmatig vocht af en verkoelen de benen. De Crio Gamathi behandeling is een heerlijke behandeling voor iedereen die veel staat en loopt, en is ook zeer geschikt voor degenen die last hebben van een verminderde bloedcirculatie of oedeem in de benen.Dare to live the LIFE you've always wanted.