Lichaamsbehandelingen

Laat stress verdwijnen met onze luxe lichaamsbehandelingen. Voel de zorgvuldige aanraking die zowel lichaam als geest verjongt.

Afspraak maken

Ontdek de behandelingen

Udara is uitstekend om constipatie, gasvorming en pijn in de onderrug te verlichten. Deze behandeling stimuleert de bloedcirculatie, versterkt de buikspieren en ondersteunt de fysiologische kracht van de darmen. Je krijgt direct verlichting én een zichtbaar plattere buik.Geschikt voor iedereen die op zoek is naar verlichting in de buik en een zichtbaar plattere buik.

Ofwel: ontharen met een natuurlijke hars

Dit is een techniek met een speciale natuurlijke hars, EpilResin, die het haartje zachtjes uit de haarwortelverwijdert. Tegelijkertijd beschermt het de opperhuid en bevordert het de natuurlijke schoonheid van de huid.

De hars wordt rechtstreeks uit de plant onttrokken. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van zuren, chemische of andere schadelijke stoffen, uit respect voor het milieu. EpilResin is verrijkt met natuurlijke bestanddelen waaronder bourbon geranium en larrea divaricata, voor een verzachtende en ontstekingsremmende werking. Bromelaïne en papaïne gaan dan weer de haargroei tegen, terwijl shea boter en essentiële oliën een verzachtende, vocht inbrengende en helende functie heeft.

Geschikt voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke en huidvriendelijke harsontharing

Zou je soms wat liever willen voelen in plaats van constant na te denken? Dan is deze zittende massage iets voor jou; ze helpt je namelijk om je hoofd leeg te maken en om ruimte te maken voor je gevoelens. 

Bij deze hoofdmassage met klankschalen ritueel kom je los van je gedachten en kom je in een diepere ontspanning. Hierdoor kom meer in het moment van nu.

Geschikt voor iedereen die de door de druk van werk, gezin en maatschappij maar moeilijk kan ontspannen en slecht slaapt.

Crio Gamathi is de ideale behandeling om zware en vermoeide benen te verlichten.

Deze behandeling combineert massagetechnieken met de effectieve producten uit de Crio productlijn. De Crio-olie, de Crio-pakking en de Crio-ice gel verbeteren de bloedcirculatie, drijven overmatig vocht af en verkoelen de benen.

Geschikt voor iedereen die veel staat en loopt, en is ook zeer geschikt voor degenen die last hebben van een verminderde bloedcirculatie of oedeem in de benen en die dus op zoek is naar verlichting bij zware en vermoeide benen.

Overzicht behandelingen & tarieven

Afspraak maken

Boek snel & eenvoudigjouw verwenmoment.

Online een afspraak maken was nog nooit zo eenvoudig dankzij onze nieuwe agenda. Probeer het gerust eens uit.

Bel naar de zaakOnline boeken